PJESË ORIGJINALE
SERVISIM
DIAGNOZË

Servis profesional për mirëmbajtjen e veturës tuaj.

Korrektësi

Siguri gjatë vozitjes​

Kontrollë profesionale​

Garancion në pjesë​

Servisimi i motorrave​

Servisimi i transmisionit​

Në mesin e shumë shërbimeve të tjera, ofrojmë

Rreth nesh

AUTO BESI SERVICE e hapur qe ne vitin 2014, fillimisht si servis i vogël dhe me staf të kufizuar kemi arritur që punët ti realizojmë me përsosmëri dhe klientët tonë të ndahen të kënaqur. Si pasojë e kësaj kemi arritur që të zgjerohemi dhe të rrisim stafin dhe hapësirat punuese dhe tani ofrojmë shërbime të të gjitha llojeve për veturat tuaja. Dita ditës po sjellim mjete dhe paisje të teknologjisë së fundit për kryerjen e punëve në veturat e klientëve tanë.

Gjindemi ne Xërxe afër QTX.

Për informata shtesë mos hezitoni të na kontaktoni.

Bëhuni dëshmitarë të punës dhe profesionalitetit tonë.

Gjindemi ne Xërxe afër QTX.

Për informata shtesë mos hezitoni të na kontaktoni.